Taxateurs Eindhoven

Neem contact op

Taxatierapport Taxateurs Eindhoven

Taxateurs Eindhoven verzorgt voor een zeer voordelig tarief uw taxatie in Eindhoven en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers. Wij garanderen een snelle afwerking. Indien wenselijk kunnen wij een taxatierapport al binnen 72 uur leveren.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is, is de verkoop of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Onze taxateurs verzorgen diverse soorten woningtaxaties.

Gevalideerd taxatierapport Eindhoven en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen, is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Deze taxaties worden eveneens geaccepteerd voor de hypotheekaanvragen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Taxateurs Eindhoven levert al een gevalideerd rapport vanaf € 422,29 (incl. btw).
NB. Vraag uw hypotheekverstrekker altijd even na welke geldigheidstermijn er wordt gehanteerd voor het taxatierapport. Dit kan verschillen van drie tot zes maanden.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in.

Taxateurs Eindhoven is aangesloten bij NWWI, NRVT en is erkend lid van erkend taxateur taxateurs unie.