Taxateurs Eindhoven

Neem contact op

Woningtaxatie regio Eindhoven

Wij verrichten (gevalideerde) taxaties voor alle soorten onroerende zaken met uitzondering van agrarisch onroerend goed. De taxaties worden uitgevoerd door een beëdigde en/of gecertificeerde taxateur.

De taxatierapporten geven inzicht in de waarde van een object, en voldoen aan de laatste eisen van de in Nederland opererende financiële instellingen. Wij zijn aangesloten bij het NWWI.

Onze taxateurs verzorgen diverse soorten woningtaxaties.

Hypotheektaxatie
U heeft een woning gekocht of wilt uw huidige hypotheek oversluiten. Voor de mogelijke financiering hiervan heeft u een (NWWI) taxatierapport nodig.

Verkoopwaarde advies
Erg handig indien u uw woning wilt verkopen en twijfelt over de vraagprijs die u wilt gaan hanteren. U kunt dan bij ons terecht voor een waardetaxatie voor een goed onderbouwde verkoopstrategie.

Aankoopwaarde advies
Indien u twijfelt over de waarde van een woning die u wilt kopen dan kunt u bij ons terecht voor een waardering.

Minnelijke waarderingen
Indien een onroerende zaak moet worden getaxeerd i.v.m. een belastingzaak dan kan de belastingplichtige de belastinginspecteur verzoeken om mee te werken aan een zogenaamde "minnelijke waardering". Een van onze taxateurs taxeert de woning dan samen met een taxateur van de belastingdienst.

Waardering t.b.v. de belastingdienst.
Het betreft hier taxaties die nodig zijn voor de aangifte van successierechten, of de inkomsten, vermogens of vennootschapsbelasting onze taxaties hiervoor zijn PTA proof..

Tweede woning
Indien u een tweede woning, recreatiewoning of beleggingsobject heeft en deze wordt regelmatig verhuurd dan kan het lucratief zijn om deze te laten taxeren i.v.m. de door u te betalen vermogensbelasting.

Art275 taxaties
De artikel 275 wetboek van koophandel taxaties worden verricht ten behoeve van verzekeringspolissen. Dit is belangrijk als de verzekeringsmaatschappij de actuele herbouwwaarde van de verzekerde onroerende zaak vastgesteld wil hebben.

Taxatie aanvragen?

Wilt u graag dat wij uw woning taxeren, klik dan hier voor het contactformulier.

Wij taxeren in de volgende gemeenten: